INFORMATIKAI FEJLESZTÉS

INFORMATIKAI FEJLESZTÉS
A MAGYAR PISZKE PAPÍR KFT-NÉL


SZERZŐDÉS SZÁMA: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-02044
SZERZŐDÉS CÍME: Informatikai fejlesztés a Magyar Piszke Papír Kft-nél.
SZERZŐDŐ NEVE: MAGYAR PISZKE PAPÍR Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Konstrukció keretében igényelt kölcsön: 19 997 298 Ft - 49,99%

Konstrukció keretében igényelt vissza nem térítendő támogatás: 15 997 839 Ft - 39,99%

 

A projekt tartalmának bemutatása:

Bevezetésre kerülő modulok:

Telepített: CRM, Beszerzés. logisztika, Kontrolling és döntéstámogatás, Pénzügy, számvitel modul, Gyártási modul, Mobil technikát használó rendszer, Work-flow modul, Táv és csoportmunka, Elektronikus iratkezelési modul.
A telepített modulok a megvalósítás helyszínén lévő szerverről fognak működni. A telepített modulokat azért választottuk, hogy saját szerveren működjenek, mert érzékeny adatokat tárolnak és nem akartuk külső szolgáltatóra bízni őket, ilyenek például ügyfeleink és alkalmazottaink adatai, a vezetői és egyéb működési riportok, statisztikákról, gyártási receptúrák és munkafolyamatok.
Ennek megfelelően a pályázat keretében az alábbi tételekhez kérünk támogatást: szoftver licenc, oktatás és képzési szolgáltatások, szakmai, bevezetési szolgáltatások.
Pénzügyi modullal az eddigi számlázó rendszerünket cseréljük le egy komplett pénzügyi rendszerre.
Beszerzés, logisztika modul rálát a központi adatbázisra, ezen keresztül végezzük a megrendelési folyamatokat. A work-flow modullal az alkalmazottak és a cégvezetés egy helyen látja a feladatokat, azok határidejét. Elektronikus dokumentumkezelő modul működése: Dokumentumok, számlák érkeztetése, iktatása. Jogosultsági szintek létrehozása. A CRM szoftver célja, hogy jelenlegi és potenciális ügyfelekkel kapcsolatos információkat tároljon. A gyártási modullal digitalizálni tudjuk az eddigi papíralapon lévő munkalapokkal történő gyártáskövetést. Az rendszer hozzájárul cégünk versenyképességének növeléséhez, költséghatékony, gyors és pontos feladat ellátáshoz, így a működés hatékonyságának növeléséhez.

A projekt kezdési dátuma: 2020.06.02.

A projekt záró napja: 2022.04.29.

KÉRDÉSED VAN?

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT


A papír feldolgozásban, gyártásban több mint 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, emiatt is fontos számunkra az innováció.


KAPCSOLATFELVÉTEL
Buy now