RÓLUNK

ISMERJ MEG MINKET

KIK VAGYUNK?


A MAGYAR PISZKE PAPÍR Kft., korábban FOREST-PAPÍR Kft. 1994-óta van jelen a magyarországi higiéniai papír piacon, mely idő alatt jelentős elismerést vívott ki a papír-szakmában itthon és világszerte.

Hitünk és szándékaink szerint a cég üzleti kapcsolatait a megbízhatóság és a magas szakmai színvonal jellemzi. A cég életében kulcsfontosságú a 2016-ban történt akvizíció, melynek következtében a Forest márkát és a lakossági higiéniai üzletágat az olasz Sofidel csoport vette át.

Vállalatunk a 2019 márciusában lejárt versenytilalmi egyezmény után ismét megjelent a lakossági piacon, de a fő fókusz továbbra is a nagykereskedelmi szektor ellátása higiéniai papírtermékekkel.

Így dolgozunk


Cégünk gyártókapacitással rendelkezik Nyergesújfalun és Tökölön, az Állami Partner Program egyik fő zászlóshajójával, a Duna Papírral szoros együttműködésben. A Duna Papír Kft. 100 %-ban állami tulajdonú társaság, amely a Büntetés-végrehajtás keretein belül jogszabályokban rögzített közfeladatot lát el. Ezáltal biztosítva a fogvatartottak foglalkoztatását a munka világában, a piac által is elismert értékteremtő tevékenység megszervezésével. Így közvetve a MAGYAR PISZKE PAPÍR Kft. is támogatja azt a fontos állami célkitűzést, hogy az elítéltek foglalkoztatása növekvő tendenciát mutasson.

Küldetésünk


Stabil háttérre és szaktudásra építve, célunk a jó és állandó minőségű higiéniai papírtermékek előállítása, partnereink megbízható beszállítójaként.

Szívügyünk emellett a Magyar Termék, hiszen a cég fő tulajdonosa, Bodrogai Ferenc kezdeményezésére alakult meg 2006-ban a Magyar Termék Nonprofit Kft. A cég védjegyei mára a legismertebb Magyar Termék, Hazai Termék és Hazai Feldolgozású Termék szimbólumok a hazai piacon.

MIÉRT VAGYUNK SIKERESEK?

ERŐSSÉGEINK A MUNKATÁRSAINK


Hiszünk abban, hogy jó termékek csak szakértelemmel és odafigyeléssel készülhetnek, ezért nagy gondot fordít a vállalat a munkatársak kiválasztására és fejlesztésére. Bízunk munkavállalóink hosszútávú elköteleződésében, melyet különböző motivációs csomagokkal, előmeneteli lehetőségekkel segítünk.

Kik tartoznak még hozzánk?

Az érdekeltségi kör


A MAGYAR PISZKE PAPÍR Kft. érdekeltségi körébe tartozik több vállalkozás, a legnagyobb, az Assist-Trend Kft., mely a közületi higiéniai területen értékesíti a termékeket és nyújt különféle szolgáltatásokat. A MAGYAR PISZKE PAPÍR Kft. keretein belül alakult egy élelmiszer üzletág, mely az Aby’s márkanév alatt gyárt és forgalmaz bio és gluténmentes élelmiszereket.

 
FONTOS SZÁMUNKRA A FENNTARTHATÓSÁG

KÖRNYEZETI POLITIKÁNK


Célunk a kiváló minőségű higiéniás termékek előállítása mellett az, hogy csökkentsük a termékek gyártása és szállítása során keletkező károsanyag kibocsátást, valamint innovációs fejlesztésekkel hozzájáruljunk a fenntarthatósághoz.


TUDJ MEG TÖBBET

Buy now